Bureau

Welkom op de website van Architectenbureau Mulder Van Tussenbroek.


Per 1 januari 2019 zal Frank Mulder met pensioen gaan. Helemaal stoppen zal hij nog niet, want hij blijft samen met Erik van Tussenbroek nog wel werken aan enkele lopende projecten. Erik van Tussenbroek zal het bureau voortzetten vanuit een nieuwe locatie in Den Haag aan de Binckhorstlaan 135. Het bureau blijft bereikbaar op hetzelfde e-mailadres en op het mobiele telefoonnummer van Erik 06-52 543 555.

Over het bureau

Sinds de oprichting in 1990 vormen de twee partners, ir. Frank Mulder en ir. Erik van Tussenbroek, het hart van het bureau. Omdat de opdrachten zeer uiteenlopend van karakter en grootte zijn, hebben Frank en Erik er bewust voor gekozen het bureau klein en flexibel te houden en waar nodig de beste mensen op project basis aan te trekken.

Met deze werkwijze wordt in overleg met de opdrachtgever, een team samengesteld van (externe) specialisten wiens kennis en ervaring het beste aansluit bij het project. Bij restauratieopdrachten kan dat een bouwhistoricus of een archeoloog zijn. Bij woningen, onderwijsinstelling, medisch centrum of bij horeca zullen andere specialisten een belangrijke rol spelen. Een van de deelnemers van het team is vrijwel altijd een gespecialiseerd facilitair bedrijf dat verantwoordelijk is voor de technische uitwerking en/of het tekeningwerk.

Zowel conceptueel als in de uitwerking zijn Frank en Erik de drijvende kracht in het creatieve proces. Tevens houden zij van schetsontwerp tot oplevering het projectmanagement in handen. Te allen tijde zijn zij het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Door deze manier van werken zijn Frank en Erik in staat om bij elk project het team en de opdrachtgever te motiveren en enthousiast te maken voor één gezamenlijk doel: het realiseren van een hoogwaardig esthetisch en functioneel bouwwerk, binnen het gestelde budget.

 

Contactinformatie

kantoor: Mulder Van Tussenbroek
partners: ir. F.D.A.C. Mulder
  ir. E. van Tussenbroek

adres: Binckhorstlaan 135
  2516 BA Den Haag

tel: +31 (0) 652 543 555

web: www.muldervantussenbroek.nl
mail: info@muldervantussenbroek.nl

KVK:
IBAN: